Roadbook De Route van de Sûre fiets-moto-auto

 

La Route de la Sûre: het roadbook (€ 5,00€ / stuck)


De route van de Sûre (fietsroute), met een afstand van 86 km ook geschikt voor auto’s en motorfietsen, voert u naar de Sûrevallei nadat u via Houmont de Lavalvallei hebt verlaten (knooppunt met de Herinneringsroute – « plek van het 194th Glider Infantry Regiment van de 17th Airborne US »). Hierna komt u aan het kasteel van Losange in Villers-la-Bonne-Eau aan (dit kasteel is eigendom van de familie van Koningin Mathilde).
De Sûreroute leidt u naar Martelange aan de grens tussen België en het Groothertogdom Luxemburg in het centrum van het natuurpark « Haute Sûre Forêt d'Anlier ». Vervolgens wordt u meegevoerd naar Fauvillers en de bron van de Sûre in Vaux-sur-Sûre. Ten slotte bereikt u het vertrekpunt van de route in Amberloup via Magerotte en Beauplateau in Sainte-Ode.

Praktische informatie: Amberloup in de gemeente Sainte-Ode is tevens het vertrekpunt van de Herdenkingsroute die in het bijzonder langs Champlon (Tenneville) en Magerotte (Sainte-Ode) loopt.
Overzicht van de fases van deze fiets-motorfiets-auto-route (niet gemarkeerd)::

- Circuit 1: Amberloup naar Villers-la-Bonne-Eau: 24,800 KM
- Circuit 2: Villers-la-Bonne-Eau naar Martelange: 18,200 KM
- Circuit 3: Martelange naar Baux-sur-Sûre: 24,300 KM
- Circuit 4: Vaux-sur-Sûre naar Amberloup: 18,700 KM
Het roadbook bestaat uit verschillende kaarten (tweezijdig) die voor elke fase aan de hand van pictogrammen de merktekens aangeven die u dient te volgen. U wilt de uitgaven bestellen en ze via de post ontvangen? Dat is ook mogelijk! Elke bestellingsaanvraag dient per e-mail of per post te worden ingediend. De verzendkosten worden aan het totale bedrag van de bestelde producten toegevoegd.
Bankgegevens van La Maison de la Randonnée - GTA Belgique asbl:
IBAN-BE20367022320056, BIC-BBRUBEBB