Wat u tijdens de wandeling op zak moet hebben

GTA-België bedenkt specifiek ondersteuningsmateriaal voor de verschillende routes die ze aanbiedt.
Kaarten, roadbooks, gidsen… essentiële zaken om tijdens de wandeling op zak te hebben.

Wilt u deze uitgaven kopen? U kunt ze aanschaffen door een afspraak met ons te maken in Sprimont. Ze worden ook verkocht in de reisbureaus waar we een samenwerkingsverband mee hebben.
U wilt de uitgaven bestellen en ze via de post ontvangen? Dat is ook mogelijk!

Elke bestellingsaanvraag dient per e-mail of per post te worden ingediend. De verzendkosten worden aan het totale bedrag van de bestelde producten toegevoegd.
Bankgegevens van "La Maison de la Randonnée - GTA Belgique asbl":
IBAN-BE20367022320056, BIC-BBRUBEBB

Kaarten, roadbooks, gidsen…: de GTA-uitgavenDe GTA-roadbooks:


GTA-België heeft verschillende roadbooks in lijn met de aangeboden routes samengesteld. Tot deze routes behoren onder meer de fiets- en mountainbikeroutes zoals de Zuidelijke Transardense route die La Roche-en-Ardenne verbindt met Bouillon in het Belgische Luxemburg. De roadbooks zijn vertaald en tweezijdig, en geven aan de hand van pictogrammen aanwijzingen zodat u de juiste weg volgt. Bovendien worden de afstanden van de verschillende fases en de gecumuleerde afstand die werd afgelegd voorgesteld

De GTA-gidsen:


De GTA-gidsen worden als aanvulling op de verschillende routes aangeboden. Ze omvatten informatie over de regio's die door deze routes worden aangedaan en staan zowel de wandelaar bij tijdens lange wandelroutes als tijdens uitstapjes in de verschillende regio's die worden doorkruist.
Elke gids omvat een beschrijving van de route en legt de nadruk op: het natuurlijke en architectonische erfgoed, de specialiteiten van de streek... en korte lokale wandelingen.

De andere beschikbare uitgaven bij "La Maison de la Randonnée - GTA Belgique":