Het bedenken van wandelingen


"La Maison de la Randonnée - GTA Belgique" houdt zich bezig met het bedenken van wandelingen (alle disciplines) en met hun onderhoud op permanente basis.

De wandelingen hebben zowel
­‐ een verschillend begin- en eindpunt telken als La Transardennaise, De l’Eifel à l’Ardenne
­‐ lusvorming telken als La Transgaumaise
stervorming telkens Op stap in de Ardennen

« De Ardennen, de Famenne. Woorden die voor kriebels in de benen zorgen van iedereen die van een uitstap droomt ver verwijderd van overbelaste snelwegen en steden... een uitstap van progressieve en genuanceerde ontdekking in een zo goed als intacte, natuurlijke omgeving met oprechte mensen. Kortom, een uitstap die het genot haalt uit het bewandelen van paden en smalle, rustige wegen doorheen bossen en weilanden. »

Françoise Lempereur, Gids La Transardennaise


Reispakketten

Naast wandelingen worden toeristische producten bedacht die aan ieders noden voldoen. Om dit te kunnen presteren, werkt de GTA samen met Europ'Aventure, een reisbureau dat gespecialiseerd is in wandelingen en reizen à la carte in België en het buitenland. Deze Ardense touroperator biedt al meer dan 35 jaar wandelvakanties, trektochten, avonturen en ontdekkingen aan voor zowel personen als groepen.

Sinds enkele jaren worden « GTA-pakketten » aangeboden met of zonder bagagetransport van de ene stopplaats naar de andere, en met of zonder terugzending naar de startplaats (met bijvoorbeeld accommodatie met halfpension inbegrepen).