Routes in het “Grande Forêt de Saint-Hubert” : de Ardennen per fiets, motor en auto

Ontdek deze toeristische routes die u naar het regionale erfgoed, de toeristische bezienswaardigheden of de lokale specialiteiten van de Ardennen zullen leiden.
Deze ongemarkeerde, in lussen afgelegde en kortere routes zijn toegevoegd aan het aanbod “Ardennen fietstochten”. De gemeenten Bastogne, Sainte-Ode, Bertogne, Tenneville, Saint-Hubert en Libramont-Chevigny bestrijken een afstand van vijftien tot vijftig kilometer. Ze zijn een uitnodiging om op te zadelen en te rijden langs bucolische paden, door dorpjes en om u onder te dompelen in het Ardense woud, in het Natuurpark van de Twee Ourthes en het Grote Bos van Saint-Hubert.

Circuit 1: 48,1 KM met vertrek uit Amberloup (Sainte-Ode) via Remagne (Libramont-Chevigny), Saint-Hubert en Lavacherie (Sainte-Ode)

Circuit 2: « In het spoor van de 17de US Airborne »: 45 KM met vertrek uit Houmont (Sainte-Ode) via Bonnerue (Libramont- Chevigny), Lavacherie (Sainte-Ode) en Flamière (Bertogne) – De Route van herdenking van Sainte-Ode

Circuit 3 : 19,7 KM met vertrek uit Lavacherie (Sainte-Ode) via Roumont (Bertogne) en Wyompont (Tenneville)

Circuit 4: 27,1 KM met vertrek uit Lavacherie (Sainte-Ode) via Wachirok (Sainte-Ode) , Salle (Bertogne), Hubermont en Laval (Sainte-Ode)

Circuit 5: 35,2 KM met vertrek uit Bertogne via Flamierge en Longchamps (Bertogne)

Circuit 6: 36 KM met vertrek uit Saint-Hubert via Freux en Bras (Libramont-Chevigny)

Circuit 7: 35 km met vertrek uit Saint-Hubert via Poix-Saint-Hubert en Mirwart (Saint-Hubert)

Circuit 8: 15,2 KM met vertrek uit Saint-Hubert via Poix-Saint-Hubert en Arville (Saint-Hubert)

Bastogne Bike Tours: 33,35 KM en 36,50 KM, alsook een rondrit in de stad van Bastogne van 9 KM

 

Zie ook: