Om mee te nemen op een trektocht

Het Maison de la Randonnée – GTA Belgique werkt aan het ontwerp van specifiek materiaal voor de verschillende routes die het aanbiedt.
Kaarten, routeboeken, gidsen… het essentiële om mee te nemen op uw trektocht.

Wilt u deze edities kopen? U kunt ze ook kopen door ons te bezoeken in Sprimont (Sainte-Ode), na voorafgaande afspraak. Ze zijn ook te koop in de partner VVV-kantoren.

Naast de GTA-uitgaven kunt u bij het Maison de la Randonnée – GTA Belgique ook andere kaarten, wandelkaarten en wandelgidsen verkrijgen.

Indien u deze edities per post wenst te ontvangen, is dat mogelijk. Stuur ons uw verzoek en wij zullen u zo spoedig mogelijk informeren over de beschikbaarheid. Het totaalbedrag van de bestelde artikelen zal worden vermeerderd met de verzendkosten.

De GTA-uitgave

Bye Bike Drager

De Bye-Bike drager is een stage card carrier die aan de fiets wordt bevestigd. Zo hebt u een comfortabel en direct zicht op de aanwijzingen in het roadbook en kunt u de route veilig en gemakkelijk afleggen.

De verschillende GTA roadbooks zijn samengesteld uit verschillende dubbelzijdige kaarten. Deze drager is bruikbaar voor de verschillende roadbooks die het Maison de la Randonnée – GTA Belgique u aanbiedt voor zijn fiets- en mountainbikeroutes.

Advies: het is aan te bevelen om bij een meerdaagse tocht ten minste twee roadbooks en twee Bye-Bike dragers te gebruiken, zodat u gemakkelijk vooruit komt.