Om mee te nemen op een trektocht

Het Maison de la Randonnée – GTA Belgique werkt aan het ontwerp van specifiek materiaal voor de verschillende routes die het aanbiedt.
Kaarten, routeboeken, gidsen… het essentiële om mee te nemen op uw trektocht.

De GTA-uitgave

Wandelkaarten

 • Transardennaise en Transfamenne
 • Transgaumaise
 • Sainte-Ode (Het ‘Pad van de Valleien van de Ourthe en de Laval’ )
 • Van de Eifel naar de Ardennen

Roadbooks 

De GTA roadbooks zijn vertaald en bestaan uit etappekaarten.

Op de voorkant van een blad vindt u pictogrammen die u moet volgen, evenals de afgelegde afstanden.
Op de achterkant staat een kaart waarop de route van etappe tot etappe is aangegeven, evenals de moeilijkheden van de route.
De GTA roadbooks begeleiden de mountainbike-, fiets-motorfiets- en autoroutes.

 • Transardennaise MTB Noord
 • Transardennaise MTB Zuid
 • Transardennaise fiets-auto-moto
 • Transgaumaise fiets-auto-moto
 • Route de la Sûre fiets-auto-moto
 • Route des Forêts fiets-auto-moto
 • Bastogne Fietstochten VTC

Wandelgidsen

De GTA-gidsen worden aangeboden als aanvulling op de verschillende routes. Zij geven informatie over de regio’s die door deze routes worden doorkruist en zijn nuttig om de wandeling over de hoofdroutes te begeleiden of om een wandeling te maken door de verschillende regio’s die worden doorkruist.
Elke gids bevat een beschrijving van een route, waarbij de nadruk wordt gelegd op: natuurlijk erfgoed, architectonisch erfgoed, lokale bijzonderheden… waarbij ook kleine lokale wandelingen worden versterkt.

 • Transardennaise en Transfamenne
 • Van de Eifel naar de Ardennen
 • De Ardennen te voet

Bye Bike Drager

De Bye-Bike drager is een stage card carrier die aan de fiets wordt bevestigd. Zo hebt u een comfortabel en direct zicht op de aanwijzingen in het roadbook en kunt u de route veilig en gemakkelijk afleggen.

De verschillende GTA roadbooks zijn samengesteld uit verschillende dubbelzijdige kaarten. Deze drager is bruikbaar voor de verschillende roadbooks die het Maison de la Randonnée – GTA Belgique u aanbiedt voor zijn fiets- en mountainbikeroutes.

Advies: het is aan te bevelen om bij een meerdaagse tocht ten minste twee roadbooks en twee Bye-Bike dragers te gebruiken, zodat u gemakkelijk vooruit komt.

Wilt u deze edities kopen? U kunt ze ook kopen door ons te bezoeken in Sprimont (Sainte-Ode), na voorafgaande afspraak. Ze zijn ook te koop in de partner VVV-kantoren.

Naast de GTA-uitgaven kunt u bij het Maison de la Randonnée – GTA Belgique ook andere kaarten, wandelkaarten en wandelgidsen verkrijgen.

Indien u deze edities per post wenst te ontvangen, is dat mogelijk. Stuur ons uw verzoek en wij zullen u zo spoedig mogelijk informeren over de beschikbaarheid. Het totaalbedrag van de bestelde artikelen zal worden vermeerderd met de verzendkosten.

Ook beschibaar bij "Maison de la Randonnée"

Talrijke IGN-kaarten van Wallonië op de schaal 1/25.000 – 1/20.000- 1/50.000 -1/100.000

<1/25.000 kaarten

Hotton-Dochamps, Bovigny-Thommen, Limerlé-Lengeler, Baraque-Cagnaux – Orchimont, Haut-Fays-Redu, Libin-Bras, Bertrix-Recogne, Sainte-Marie-Chevigny-Sibret, Bastogne-Wardin, Neufchâteau-Juseret, Fauvillers-Romeldange, Pussemange-Sugny, Bouillon-Dohan, Herbeumont-Suxy, Muno, Florenville-Isel
Villers-devant-Orval, Meix-devant-Virton et Virton, Saint-Léger-Messancy, Lamorteau-Ruette, Bra-Lierneux, Ath, Peurwlez

Kaarten 1/50 000

Bertrix, Gedinne, Cul-des-Sarts, Limerlé, La Roche-en-Ardenne, Saint-Hubert, Sankt Vith, Marche-en-Famenne, Nijvel, Doornik, Peruwelz, Charleroi, Namen, Dinant, Durbuy, Beauraing, Cul-des-sarts, Neufchâteau, Bouillon, Villers-devant-Orval, Virton-Houwald, Bastogne, Arlon

Kaarten 1/100.000

Bouillon-Arlon, Ciney-Houffalize, Esneux-Sankt Vith

Wandelkaarten

Bertogne, Grand Bouillon, Hotton, Paliseul, La Roche-en-Ardenne, La Traversée des Pays et des Ages aux confins des eaux de la Meuse et du Rhin, Libin met Entre Lesse et Lomme, Marche-en-Famenne, Rendeux-Marcourt, Saint-Hubert, Tenneville, Neufchâteau, Vaux-sur-Sûre, Libramont-Chevigny, Bastogne

Via Arduinna, pelgrimsroute naar Santiago de Compostela: etappe Saint-Hubert / Sainte-Ode / Longlier

Bastogne

Fietskaarten

Fietsroutes en groene wegen 1:300 000

Geokart 1:100 000
Luxemburg, Luik, Waals en Vlaams-Brabant, Henegouwen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen

Ravel routes

Ravel route 1: Mons, La Louvière, Pont-à-Celles, Charleroi, Châtelet, Faciennes, Sambreville, Jemeppe-sur-Sambre, Floreffe, Namur

Wandelgidsen en andere boeken

 • Topogids Escapardenne Lee Trail
 • U kunt ze ook kopen door ons te bezoeken in Sprimont (Sainte-Ode), na voorafgaande afspraak.

  Wandelkaart van Sainte-OdeGids Op stap in de ArdennenWandelkaart Transardennaise & TransfamenneWandelkaart De GaumerouteWandelkaarten Van de Eifel naar de ArdennenGids Van de Eifel naar de ArdennenRoadbook Bastogne by bikeRoadbook fiets-auto-moto TransardennaiseRoadbook fiets-auto-moto De GaumerouteRoadbook MTB TransardennaiseRoadbook fiets-auto-moto Route de la SûreRoadbook fiets-auto-moto Route des ForêtsBye-Bike statiefGids EscapardenneWandelkaart Escapardenne TrailWandelkaart van Libin / Entre Lesse et LommeWandelkaart van TennevilleWandelkaart La Roche-en-ArdenneWandelkaart Grand BouillonWandelkaart Saint-HubertWandelkaart BertogneWandelkaart Vaux-sur-SûreWandelkaart Rendeux MarcourtTopofiche 5 Via ArduinnaDe Elza wijnrouteDe Taalgrens routeVan de Midden ArdennenDe Moezel wijnrouteBoek Proeven van de echte ArdennenBoek Lange oude Ardense spoorwegen