Wettelijke aantekeningen – Privé-leven

Wettelijke aantekeningen, privé-leven


Dit is de officiële website "La Maison de la Randonnée - GTA Belgique asbl".
Voor reacties, suggesties en inlichtingen kunt u per post, per e-mail (contact@gta.be) of per telefoon contact opnemen met GTA-België: : route des Courts Champs 4, B-6680 Sainte-Ode of via e-mail (contact@gta.be) of per telefoon op+32 (0)61 68 88 02.
U dient schriftelijke toestemming te krijgen van de GTA als u gegevens op de website wilt gebruiken.
De GTA-routes die u op de huidige website kunt downloaden, werden door de GTA goedgekeurd (GTA-routes die u op uw smartphone en voor GPS-doeleinden kunt downloaden).
La Maison de la Randonnée - GTA Belgique behoudt zich het recht voor om alle personen of instanties die gegevens met betrekking tot de wandelroutes op het internet of via elk ander medium downloadbaar maken gerechtelijk te vervolgen als er geen schriftelijke toestemming door GTA werd gegeven (bijvoorbeeld: de GPX-sporen van de Transardense route ® vanaf La Roche-en-Ardenne tot Bouillon. « La Maison de la Randonnée - GTA Belgique » behoudt zich het recht voor om personen of instanties die zonder schriftelijke toestemming gegevens en sporen van GTA-wandelroutes naar om het even welk medium kopiëren gerechtelijk te vervolgen (bijvoorbeeld digitaal of in papiervorm).
La Maison de la Randonnée - GTA Belgique asbl wenst de personen en instanties te bedanken die de inzet van de bedenkers van de routes op elk gebied respecteren.

Deze site maakt gebruik van Google Analytics. Door op deze site te surfen, gaat u akkoord met het verzamelen van gegevens voor statistische analysedoeleinden.


Copyright( foto's): IJusseret, FTLB P.Willems, TEXTO P.Willems

Contacteer GTA België

+32 (0)61 68 88 02